FAABORG
MUSIKFORENING

beethoven

Beethoven under lup

Beethoven, en af verdens største komponister, fylder 250 år i 2020, og det skal selvfølgelig fejres med maner.

Faaborg Musikforening og Helios Film-& Kulturhus er gået sammen om at præsentere en spændende foredragsrække af cand.mag. i musik Ole Dahl, som mange vil kende som musiklærer fra Faaborg Gymnasium.

I foredragene vil Ole gennemgå en række af Beethovens værker, formidlet i musik, ord og billeder, så alle kan være med. Foredragene fordeler sig således:
mandag den 19. oktober kl. 16.30 Tæt på Koralfantasien
mandag den 26. oktober kl. 16.30 Tæt på femte symfoni
mandag den 2. november kl. 16.30 Tæt på tredje klaverkoncert
mandag den 9. november kl. 16.30 Tæt på strygekvartetterne

Foredragene er tænkt som en helhed for at give en grundig indsigt i Beethovens geni og kompositioner. Men man kan også sagtens vælge nogle få eller blot et enkelt foredrag ud.

Billetterne kan købes på www.heliosteatret.dk og ved indgangen.
Pris: 50 kr. pr. foredrag eller 150 kr. for hele foredragsrækken.

FAABORG MUSIKFORENING · Strandgade 6 · 5600 Faaborg · Tlf. 40 87 52 66 · info@faaborgmusikforening.dk