MADAMA BUTTERFLY

Torsdag den 10. februar 2022 kl. 19.30

Den Fynske Opera, Odense. Der arrangeres fælles transport.

Lille opera store oplevelser. Det har Den Fynske Opera vist gang på gang. Hvad de ikke har i antallet af medvirkende, lys og sceneshows, har de i kreativitet. Samtidig er musikken og sangen helt i top.
I år står der Madam Butterfly på programmet. Historien udspiller sig i Nagasaki i 1904. Den amerikanske officer Pinkerton er udstationeret i Japan, og her gifter han sig med den helt unge geisha, kaldet Madama Butterfly. For Pinkerton er det en midlertidig foranstaltning, mens det for Madama Butterfly er dyb alvor. Da Pinkerton rejser tilbage til Amerika, stoler hun blindt på, at han vil komme tilbage til hende. Men gør han nu også det?
Find selv ud af det, ved at melde dig til turen. Vi kører i fælles bus. Afgangstiden bliver annonceret på Facebook, hjemmesiden og i dagspressen. Der er et begrænset antal billetter, så du skal være hurtigt ude.


Medvirkende:

Sangere: Julie Mee Ra Albertsen / Niels Jørgen Riis / Guido Paevatalu / Emma Oemann

Musikere: Kvartet, Libretto: Luigi Illica og Guiseppe Giacosa, Musikalsk ledelse: Leif Greibe

Link til hjemmeside: https://denfynskeopera.dk/forestilling/madama-butterfly


DENNE SÆSON

Madama-Butterfly

Billetpris:

Pris for kørsel og billet 250 kr.

Der bliver måske mulighed for at tilkøbe tapas inden koncerten. Det vil blive annonceret i dagspressen, på Facebook og i nyhedsbrevet, når det er endelig afklaret.


Billetsalg:

Tilmelding senest den 15. oktober  til Kirsten Styrbæk:

info@faaborgmusikforening.dk

eller telefon 40 87 52 66

CARION BLÆSERKVINTET

Tirsdag den 14. september 2021 kl. 19.30


Der findes blæserkvintetter, og så findes der Carion. De er helt unikke. De er ikke bare fænomenale musikere, men med kvintettens unikke og koreograferede koncerter, giver de ikke bare er en stor oplevelse for øregangene, men også for øjnene.


Læs mere

DE SIDSTE SYMFONIER

25. oktober til 15. november 2021 kl. 16.30

Vi ser på tre af de største klassiske komponister og de sidste symfonier, de skrev. Disse symfonier kan meget naturligt opfattes som kulminationen på deres ophavsmænds musikalske og personlige udvikling


Læs mere

 

MADAMA BUTTERFLY

torsdag den 10. februar 2022 kl. 19.30


Lille opera store oplevelser. Det har Den Fynske Opera vist gang på gang. Hvad de ikke har i antallet af medvirkende, lys og sceneshows, har de i kreativitet. Samtidig er musikken og sangen helt i top.


Læs mere

 

HYLDEST TIL BENNY ANDERSEN

fredag den 29. oktober 2021 kl. 19.30

Livet er ikke det værste man har… fortsæt selv teksten!
Vi garanterer at de fleste kan, for Benny Andersens tekst og musik er blevet udødeliggjort gennem samarbejdet med Povl Dissing. Nu er Andersen borte, og Dissing har ladet sig selv pensionere...


Læs mere

NORDISK JUL

torsdag den 9. december 2021 kl. 19.30

Igennem de sidste 14 år har Blum og Haugaard inviteret gæster med i deres nordiske julekoncerter, der har fyldt koncertsale i Danmark, Tyskland og Østrig og begejstret publikum fra Elbphilharmonien i Hamborg til kirker på Sydfyn, med deres blanding af inderlige juleviser og fyrig dansemusik.


Læs mere

RISING STARS

Tirsdag den 22. februar 2022 kl. 19.30

Faaborg Musikforening har en lang tradition for at præsentere næste generations musikere, før de for alvor når den internationale stjernehimmel. Rising Stars koncerten er ingen undtagelse.


Læs mere

MORTEN KARGAARD SEPTET

søndag den 21. november 2021 kl. 15.30

Morten Kargaard Septet er på turné i flere forskellige perioder i  2020-21, bla i Tyskland, Letland og Sverige og vi er rundt i Danmark også, hvor vi gennem de sidste 8 år har spillet mange kirkekoncerter, samt Klassiske Musikforeninger og Festivaler.


Læs mere

NYTÅRSKONCERT MED OPERETTEKOMPAGNIET

søndag den 23. januar 2022 kl. 15.30

Så går vi til Maxim – hyldes til valsekongen.
Det lykkedes ikke sidst år på grund af coronaen, men heldigvis kunne vi udskyde dette nytårsbrag af en koncert til 2022. Og festligt bliver det, når vi byder velkommen til OperetteKompagniet, der hylder valsekongen Franz Lehár.


Læs mere

DREAMERS' CIRCUS

fredag den 4. marts 2022 kl. 19.30

Dreamers' Circus har revolutioneret folkemusikken. Og de tre musikere, er blevet noget nær superstars inden for genren i hele Skandinavien.


Læs mere